Gezien de strenger geworden coronamaatregelen wordt de workshop rond eendenkroos, die doorgaat op vrijdag 30 oktober, nu digitaal georganiseerd. Op die manier is het nog makkelijker om aan te sluiten! Kan je niet aanwezig zijn, maar wil jij je mening over eendenkroos delen? Klik dan zeker door en maak kans op een pakket Heuvellandwijn.

'Eendenkroos en waterlinzen in Vlaanderen' wordt een digitaal event.

Eendenkroos wordt nog vaak gezien als een pest. Onterecht, want deze plant bevat een hoog gehalte aan gunstige eiwitten en kan een oplossing zijn voor leegstaande serres, het overschot aan varkensmest of het lozen van restwaters in de aquacultuur.

Eerder stuurden we via de nieuwsbrief een uitnodiging voor een workshop rond eendenkroos. Door de verstrengde maatregelen rond corona, organiseren we dit nu digitaal. Ben je geprikkeld om te weten te komen wat eendenkroos of waterlinzen voor jou kunnen betekenen, sluit dan zeker aan op de workshop: “Eendenkroos en Waterlinzen in Vlaanderen”. Dit digitaal event start om 13u30 en eindigt om 15u15.

 

Het programma van de workshop op vrijdag 30 oktober

13:30: Introductie en presentaties over de kweek en toepassingen van waterlinzen

14:00: Interactieve rondetafel gesprekken

14:45: Inspirerende getuigenis

15:00: Wrap-up

15:15: Einde

Gelieve uw aanwezigheid te bevestigen voor 29 oktober 2020 via het inschrijvingsformulier

 

Win bovendien één van de vijf pakketten Heuvellandwijn

Om het komende project kracht bij te zetten, is Inagro ook op zoek naar de mening van de landbouwers. Dit peilen we door middel van een enquête. We kijken in de eerste plaats naar glastuinbouwers en varkenshouders die hun eigen mestverwerking uitvoeren. Maar we horen graag de mening van iedereen die actief is in de landbouwsector.

Aarzel dus niet, laat je stem horen, en maak kans op één van de vijf pakketten Heuvellandwijn ter waarde van 30 €. De enquête invullen, neemt amper drie minuten van je tijd in beslag.

 

Voor meer vragen kun je terecht bij reindert.devlamynck@inagro.be.