Door de coronacrisis konden onze proefveldbezoeken in Zwevegem, Koksijde, Houtave en Zuienkerke dit jaar niet fysiek plaatsvinden. Via de digitale weg kon je vorige week toch een blik werpen op onze proefvelden en de nodige actualiteiten oppikken. Ons eerste digitale proefveldbezoek kan je vanaf nu herbekijken.

Herbekijk ons digitaal proefveldbezoek akkerbouw

Bijzondere omstandigheden vragen om een bijzondere aanpak. Door de coronacrisis moesten we onze traditionele proefveldbezoeken noodgedwongen vervangen door een videoles. In totaal schreven 179 personen zich in voor het virtuele bezoek. Op het programma stonden volgende onderwerpen:

  • Rassenproef wintertarwe (D. Wittouck)
  • Demonstratieve rassenproef suikerbieten Ten Bogaerde (B. Bonnez)
  • Resultaten proeven winterveldbonen (J. Claeys)
  • Rassenbespreking en actualiteiten aardappelen (K. Demeulemeester en V. De Blauwer)
  • Effect van driftreducerende doppen en wingssprayer (J. Vanwijnsberghe)

 

Herbekijken?

De nieuwe technologie laat jou toe om het virtuele proefveldbezoek te herbeleven. Via ons YouTube-kanaal kan je de webinar integraal opnieuw bekijken. De bijdragen over granen en bieten namen voordien op. Die opnames kan je apart in hoge kwaliteit bekijken.

> Bekijk de volledige webinar.

> Bekijk enkel het virtuele proefveldbezoek in granen.

> Bekijk enkel het virtuele proefveldbezoek in suikerbieten.

Proefveldbezoek.jpg


Abonneer je op ons YouTube-kanaal en blijf op de hoogte van al ons videonieuws!
 
Door het coronavirus is het moeilijk om activiteiten te organiseren, rekening houdend met alle opgelegde maatregelen en de regelgeving rond social distancing. Daarom zetten we volop in op digitale adviesverlening én kennisdeling! Abonneer je op ons YouTube-kanaal en blijf op de hoogte van ons videonieuws!
 
Gekoppelde thema's & sectoren: Akkerbouw | Gewasbescherming