"Een hart voor de jeugdbeweging in nood, dat dient beloond." Land- en tuinbouwers reageerden enthousiast op de oproep om jeugdverenigingen uit de "coronanood" te helpen door een tijdelijk of pop-upkampterrein beschikbaar te stellen. Dat is de Provinciale Landbouwkamer West-Vlaanderen niet ontgaan! Stel jij als land- of tuinbouwer of sierteler ad hoc jouw terrein ter beschikking? Dan kan je nu een forfaitaire onkostenondersteuning van 100 euro aanvragen bij de Provinciale Landbouwkamer. Lees meer in dit nieuwsbericht!

Kampterrein ter beschikking van jeugdbeweging? Vraag je onkostenondersteuning aan!

De Provinciale Landbouwkamer West-Vlaanderen pikte de enthousiaste reactie van land- en tuinbouwers op die tijdelijk een kampterrein ter beschikking willen stellen van jeugdbewegingen. Die 'geste' komt het menselijke imago van onze sector ten goede. Zo kunnen kinderen en jonge mensen land- en tuinbouw en sierteelt ‘beleven’ op een positieve manier. "En dat verdient wel iets", oordeelde de Provinciale Landbouwkamer.

Beroepsland- en tuinbouwers of siertelers die een terrein of gebouw op niet-structurele basis (ad hoc of eenmalig door de noodsituatie) beschikbaar stellen van een erkende jeugdvereniging kunnen een forfaitaire onkostenondersteuning van 100 euro aanvragen bij de Provinciale Landbouwkamer.
 
 
Wat moet je daarvoor doen?
  • Neem contact op met de Provinciale Landbouwkamer via westvlaanderen@boerenbond.be of 051 26 03 80 en meld dat je jouw terrein ter beschikking stelt voor jeugdkampen.
  • Je ontvangt het eenvoudige aanvraagformulier en het reglement.
  • Na het kamp bezorg je een tweetal foto’s als bewijs.

 

Wil je de jeugdbeweging een extraatje aanbieden?

Snuister even in het gratis landbouweducatief uitleenmateriaal van Inagro. Het depot met kunstmelkkoeien, voeldozen en educatieve zeildoeken is recent uitgebreid. Reserveer en ontleen gratis materialen voor jouw bezoekers. Dit aanbod is toegankelijk voor landbouwers met én zonder ervaring in landbouwverbreding en voor verenigingen!

> Lees meer!

 

Gekoppelde thema's & sectoren: -- Algemeen --