Heb je interesse in landschap en groenmanagement? Wil je je kennis over beplanting delen met land- en tuinbouwers? En wil je deel uitmaken van een gedreven team van adviseurs? Dan is onze vacante functie iets voor jou. We bieden een uitdagende, voltijdse job aan in Roeselare (Beitem). Solliciteren kan tot en met 6 juli 2020.

Adviseur landschappelijke bedrijfsintegratie

Jouw job

Al jaren begeleidt Inagro land- en tuinbouwers bij de landschappelijke integratie van hun bedrijven in de omgeving. Als adviseur bedrijfsintegratie bied je advies over de bedrijfsbeplanting, de bedrijfsontwikkeling en de agrarische architectuur in een landbouwcontext. Je werkt samen met andere adviseurs en krijgt een gevarieerd werkpakket.

  • Je gaat bijna dagelijks de baan op en bouwt een vertrouwensrelatie op met de land- en tuinbouwers. Je werkt samen met hen hun landschappelijk integratiedossier uit. Je denkt samen na over de integratie van de gebouwen in overeenstemming met de functionaliteit van de bedrijfsvoering en het uitgestippelde beleid. Je deelt je kennis over streekeigen beplanting op en rond de hoeve, maakt een beplantingsplan op en geeft tips bij het groenonderhoud.
  • Je denkt mee over een onderbouwde visie over het landschap en de beeldkwaliteit van het landbouwbedrijf in dat landschap. Je luistert naar de land- en tuinbouwers en stimuleert dialoog met gemeenten en overheden, studiebureaus en architecten. Je bemiddelt en sensibiliseert over de integratie van bedrijven en motiveert je ideeën mondeling en schriftelijk.
 
Onze verwachtingen
 
  • Dankzij je studies of (werk)ervaring beschik je over kennis over landschapsontwerp of groenmanagement. Je weet ook veel over streekeigen groen en de aanplant en het onderhoud ervan. Een diploma bachelor?in de landschaps- en tuinarchitectuur of gelijkwaardig is een pluspunt, maar geen must.
  • Met relevante kennis over de land- en tuinbouwsector kan je je inleven in het praktische gebeuren op en rond het landbouwbedrijf. Bovendien heb je een brede maatschappelijke interesse en informeer je je over ruimtelijke ordening en openruimtegebruik.
  • Je spreekt en schrijft de taal van de land- en tuinbouwers. Je kunt hun ideeën verbinden met maatschappelijke belangen en verwachtingen. Je behandelt vertrouwelijke informatie discreet. Daarnaast weet je je ideeën gestructureerd over te brengen. Je stelt je diplomatisch op in gesprekken.
  • Vlot communiceren en netwerken gaan je goed af. Je kunt goed samenwerken met andere medewerkers uit het team en met externen.
  • Voor courante computertoepassingen werk je vlot in Office365 (Word, Excel, Outlook en SharePoint). Je beschikt over een goede kennis van AutoCAD of bent bereid je daarin bij te scholen op korte termijn.
  • Je kunt je werk zelfstandig plannen en organiseren en kwaliteitsvol afwerken. Daarbij respecteer je de deadlines. Veranderende omstandigheden en uitdagingen pak je creatief en constructief aan.
  • Je beschikt over een rijbewijs B en een eigen wagen, en kunt die gebruiken voor dienstverplaatsingen. Je bent bereid om sporadisch avond- en weekendwerk te verrichten.
 
Onze medewerkers zijn gedreven en creatief en brengen innovatieve ideeën aan. Ze gaan respectvol om met mensen en middelen en kunnen goed samenwerken. Ze werken efficiënt en resultaatgericht om de gemaakte afspraken en timing te behalen binnen het voorziene budget. Betrouwbaarheid en klantgerichtheid dragen we hoog in het vaandel. Bovendien hebben we aandacht voor kwaliteit, veiligheid en milieu.
 
 
Ons aanbod
 
We bieden een voltijdse job met een contract van onbepaalde duur en een interessant salarispakket (niveau B). Je profiteert van een flexibele uur- en verlofregeling. Daarnaast krijg je maaltijdcheques, een hospitalisatie- en groepsverzekering en een fietsvergoeding. Je krijgt een functie in een professionele organisatie, met veel ruimte voor eigen aanpak, initiatief en opleidingskansen.
 
 
Interesse? Solliciteer nu!
 
Interesse? Laat jouw persoonlijke gegevens na via dit formulier. Mail jouw motivatiebrief en cv naar adelheid.deleu@inagro.be. Inschrijven kan tot en met 6 juli 2020.
 
Voor meer inhoudelijke informatie kan je contact opnemen met Nele Dejonckheere via 051 27 32 25. Met vragen over de sollicitatieprocedure kan je terecht bij HR-medewerker Adelheid Deleu via adelheid.deleu@inagro.be. Als we jouw kandidatuur weerhouden, dan nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek op 9 juli 2020.
 
Gekoppelde thema's & sectoren: -- Algemeen --