Ben je als landbouwer van plan een nieuwe stal te bouwen? En wil je je voor de vergunningsaanvraag informeren over de impact van fijn stof, geur en ammoniakemissie op de omgeving? Dan kan je een beroep doen op de adviesdienst luchtemissies van Inagro.

Stel jouw vragen over luchtemissies aan onze adviesdienst

Voor de inplanting van je nieuwe stal kan je terecht bij onze dienst bedrijfsintegratie. We begeleiden je bij de voorbereiding van je bouwplannen en denken mee na over onder andere verluchting, looplijnen en langetermijnplanning.

 

Inzicht in verschillende stalconcepten en voorbereidende studie

Om te voldoen aan de verplichte emissie-arme bouwtechniek maken we je wegwijs in de verschillende stalconcepten. Zo brengen we inzichten in de reductie-efficiëntie van de verschillende bouwtechnieken. Bij onze adviesdienst luchtemissies kan je terecht voor informatie over ammoniakemissie, fijn stof en geur, de verschillen in de bijhorende exploitatie, het verschil in investering…

Heb je gekozen welk type stalsysteem je wil toepassen en ken je de stalgrootte en -locatie op jouw bedrijf? Dan kunnen wij op basis van die gegevens een voorbereidende studie uitvoeren.

 

Geen concrete plannen? Ook welkom!

Ook wie niet meteen uitbreidingsplannen heeft, kan een beroep doen op onze dienstverlening, bijvoorbeeld als je de bestaande situatie van de parameters geur, fijn stof en ammoniakemissie in kaart wil brengen. Inagro heeft deze kennis ter beschikking voor varkensstallen, rundveestallen en pluimveestallen.

Lisa_Dejonghe_swoosh2.pngWil je gebruik maken van onze adviesdienst luchtemissies? Stuur dan jouw concrete bedrijfssituatie en de beschikbare bouwplannen door naar Lisa Dejonghe via lisa.dejonghe@inagro.be. Lisa zal daarna contact opnemen en indien nodig een bedrijfsbezoek plannen om jouw situatie volledig in kaart te brengen.