Ontdek hoe je efficiënter werkt en meer winst maakt. Een gratis scan van jouw voedingsbedrijf toont de pijnpunten in jouw productieproces. Je krijgt concrete tips om mee aan de slag te gaan. Zo versterk je jouw marktpositie en leg je een stevige basis voor meer opbrengst en groei. POM West-Vlaanderen via Fabrieken voor de Toekomst Voeding en Inagro bieden deze scans aan via het PDPO-project SPRONG. Indien je twijfelt of met vragen zit en niet zeker weet of dergelijke scan iets voor jouw bedrijf is, dan kan je inschrijven op onze online toelichting met aansluitend vragenronde. Dit staat gepland op dinsdag 19 mei 2020 van 16 u tot 17 u.  

Online infomoment: Gratis aanbod - Procesoptimalisatie via scan bij hoeve- en streekproducenten

Als kleinschalig voedingsbedrijf sta je voor heel wat uitdagingen, zeker nu in deze onzekere coronatijden. Hierdoor verlies je soms structurele kosten en efficiëntie uit het oog. Geen idee waar te starten of misschien bedrijfsblind? Het project SPRONG biedt een oplossing. Het onderzoekt hoe je jouw processen en opbrengst optimaliseert. Dat leidt tot een stevigere marktpositie binnen het korteketennetwerk en uiteindelijk ook groei.

 

Iets voor mijn bedrijf?  

20 bedrijven krijgen een gratis scan. Die toont de verbeterpunten en geeft een plan van aanpak mee. Lees hier of jouw bedrijf in aanmerking komt voor de scan van het plattelandsontwikkelingsproject SPRONG:
 

  • Mijn bedrijf is gevestigd buiten de centrumsteden (Brugge , Oostende, Kortrijk, Roeselare).
  • Mijn bedrijf heeft minder dan 10 voltijdse medewerkers in dienst.
  • Mijn bedrijf is actief in de voedings- of drankensector.


Meer info via het online infomoment

Klik hier en schrijf je in voor het online infomoment met vragenronde op dinsdag 19 mei 2020 om 16 u.


 

Gekoppelde thema's & sectoren: Landbouwverbreding