Op federaal niveau wordt de evolutie van de verspreiding van het coronavirus dagelijks geëvalueerd. Ook wij volgen de ontwikkelingen op de voet. Het welzijn van onze medewerkers en onze klanten is in deze tijden een topprioriteit. Tegelijk is voldoende voedsel één van de basisbehoeften. Daarom blijven we jou ondersteunen, ook tijdens de coronacrisis. In dit nieuwsbericht lees je hoe wij ons verder organiseren.

Inagro blijft jou ondersteunen tijdens coronacrisis
Inagro blijft je zoveel mogelijk nabij
 
Onze medewerkers werken maximaal van thuis uit. Dankzij IT-faciliteiten en hun smartphone blijven ze wel bereikbaar.
 • Onze staalnemers, ons labo en onze adviseurs blijven bereikbaar voor advies en dienstverlening, rekening houdend met de actuele voorschriften. Heb je een vraag of suggestie? Worstel je met iets in deze moeilijke periode? Maak dan gebruik van onze expertise. Onze contactgegevens vind je verder in dit nieuwsbericht.
 • Heel wat werk bij Inagro kan niet van thuis uit. Technische medewerkers in de proefveldwerking en in het labo reorganiseren hun werkzaamheden zodat het veilig kan gebeuren, met respect voor de hygiëne- en afstandsregels.

Tot nader order zetten we onze werkzaamheden zo verder en blijft onze dienstverlening gegarandeerd.

 

Onze evenementen

Door het coronavirus schrapt Inagro alle activiteiten (binnen én buiten) tot en met 3 mei. Onder de geannuleerde activiteiten vallen:

 • bezoeken van scholen, universiteiten en andere groepen aan Inagro, met of zonder gids
 • andere activiteiten (zoals studiedagen, studieclubs en proefveldbezoeken), zowel in Inagro zelf als op een andere locatie
 • beurzen.

We evalueren later of een verlenging van deze maatregel noodzakelijk is. Op onze website vind je altijd de laatste stand van zaken. We communiceren later ook over de eventuele nieuwe data waarnaar geplande activiteiten verplaatst worden.

 

Onze dienstverlening

We proberen onze dienstverlening te garanderen.

 • Ons infopunt in gebouw A blijft open tijdens de kantooruren. Dat betekent van maandag tot vrijdag van 8 tot 12 u en van 12.45 tot 16.30 u. Contact via telefoon of e-mail geniet evenwel de voorkeur. Je kan ons bereiken via 051 27 32 00 of info@inagro.be.
 • Ook het labo blijft open tijdens de kantooruren. Dat betekent van maandag tot vrijdag van 8 tot 12 u en van 12.45 tot 16.30 u. Contact via telefoon of e-mail geniet evenwel de voorkeur. Je kan ons labo bereiken via 051 27 33 30 of info.labo@inagro.be.  
 • Je kan jouw stalen nog altijd binnenbrengen voor analyse. Dat kan tijdens de kantooruren en voor of na de kantooruren en in het weekend via onze nachtkluis aan de inkom van het labo. Inlichtingenformulieren liggen daar klaar. Hou afstand en respecteer de handhygiëne.

 

Onze adviesverlening

We willen de land- en tuinbouwers niet in de kou laten staan. Daarom gaan we tot nader order door met onze adviesverlening. Onze adviseurs nemen wel enkele voorzorgsmaatregelen.

 • Probeer advies zoveel mogelijk in te winnen vanop afstand via telefoon of e-mail.
 • Advies op het erf in plaats van binnenshuis geniet onze voorkeur.
 • Houd minimaal 2 meter afstand en respecteer de handhygiëne.
 • Staalnames en metingen plannen we zo in dat er geen contact ter plaatse nodig is.

 

Onze nieuwsbrief

We blijven onze nieuwsbrief voeden met interessante content. Je mag ons wekelijks nieuws op vrijdagmorgen in jouw mailbox verwachten.

 

Alleen samen kunnen we de verspreiding van dit virus beperken. Help je ons mee?


Dank je wel voor je begrip!

 

Bron foto boven: Freepik.com.

Gekoppelde thema's & sectoren: -- Algemeen --