Je begeleidt land- en tuinbouwers in het gebruik van hun bodem en water en hun bemestingspraktijkenbegeleidt land- en tuinbouwers in het gebruik van hun bodem en water en hun bemestingspraktijken

Adviseur bodem, water en bemesting

Jouw job
Als adviseur bodem, water en bemesting breng je onze onderzoeksresultaten tot bij de land- en tuinbouwers. Je volgt de telers en hun bemestingspraktijken op en begeleidt hen in beredeneerde bemesting en bodemzorg.

  • Via adviesdiensten rond water, bodem en bemesting ondersteun je de telers in hun dagelijkse werking. Je bouwt kennis op in overleg met de onderzoekers en deelt onderzoeksresultaten met de sector.
  • Je gaat regelmatig de baan op en bouwt een vertrouwensrelatie op met de land- en tuinbouwers in jouw regio. Daarvoor werk je nauw samen met onze klantenservicedesk.


Onze verwachtingen

  • Je hebt een landbouwgerelateerde bacheloropleiding genoten of kunt relevante ervaring voorleggen in een professionele landbouwomgeving.
  • Dankzij je studies of (werk)ervaring heb je affiniteit met de land- en tuinbouwsector.
  • Vlot communiceren en netwerken gaan je goed af. Je spreekt de taal van de land- en tuinbouwers.
  • Je kunt je werk zelfstandig plannen en organiseren. Bovendien ben je punctueel en zorgvuldig. Je kunt flexibel omgaan met veranderende werkomstandigheden.e kunt je werk zelfstandig plannen en organiseren. Bovendien ben je punctueel en zorgvuldig. Je kunt flexibel omgaan met veranderende werkomstandigheden.
  • Je beschikt over een rijbewijs B en een eigen wagen.

Onze medewerkers zijn gedreven en creatief en brengen innovatieve ideeën aan. Ze gaan respectvol om met mensen en middelen en kunnen goed samenwerken. Ze werken efficiënt en resultaatgericht om de gemaakte afspraken en timing te behalen binnen het voorziene budget. Betrouwbaarheid en klantgerichtheid dragen we hoog in het vaandel. Bovendien hebben we aandacht voor kwaliteit, veiligheid en milieu.


Ons aanbod

We bieden een voltijdse job met een contract van onbepaalde duur en een interessant salarispakket (niveau B). Je profiteert van een flexibele uur- en verlofregeling. Daarnaast krijg je maaltijdcheques, een hospitalisatie- en groepsverzekering en een fietsvergoeding. Je krijgt een functie in een professionele organisatie, met veel ruimte voor eigen aanpak, initiatief en opleidingskansen.

Interesse? Solliciteer nu!

Inschrijven kan tot en met 20 februari 2020 via www.inagro.be/vacatures. Voor meer informatie kan je contact opnemen met HR-medewerker Adelheid Deleu via adelheid.deleu@inagro.be of 051 27 32 07 of met de unitmanager advies en dienstverlening Nancy Vantomme via nancy.vantomme@inagro.be of 051 14 03 26. Als we jouw kandidatuur weerhouden, dan nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek.

Gekoppelde thema's & sectoren:

U kan zich helaas niet meer inschrijven.
Inschrijving : Adviseur bodem, water en bemesting