Na drie succesvolle edities organiseert Inagro een vierde vijfdaagse workshop over de reproductie van de Europese snoekbaars. Onder leiding van twee internationale topexperts wordt het voortplantingsproces toegelicht. Theorie komt aan bod, maar het is vooral een praktijkgerichte training.

Vierde internationale praktijkworkshop 'reproductie van de snoekbaars'

Georganiseerd en gehost door Stefan Teerlinck (Inagro) en gegeven door deskundige experts Daniel Zarski (UWM) en Uros Ljubobratocis (NARIC) zal deze workshop theoretische en praktische lessen combineren. Van het voortplantingsproces tot de kwaliteitsbeoordeling van eieren, het volledige proces komt aan bod.

Elke deelnemer zal na de workshop in staat zijn snoekbaars kunstmatig, buiten het natuurlijke seizoen, tot voortplanting te brengen. Zo kan je de eigen reproductie op bedrijfsniveau verbeteren en standaardiseren.

>> Bekijk het volledige programma.

>> Lees het verslag van vorig jaar.

 

Praktisch

  • Kostprijs:
    • Leden van de EPFC-CG: 1.200 euro (excl. BTW)
    • Algemeen publiek: 1.400 euro (excl. BTW)
  • Inbegrepen: workshop, vijf hotelovernachtingen met ontbijt, enkele lunches, dagelijkse koffiepauzes, luchthaven- en hoteltransfers
  • Data: de workshop vindt plaats van 14 tot 18 september 2020 in Inagro (Roeselare, België)

Deadline voor registratie is vrijdag 31 juli 2020.

 

Meer info en inschrijven

Neem contact op met onze onderzoeker Edson Panana Villalobos via edson.pananavillalobos@inagro.be.

 

 

Deze workshop is een actie onder de koepel van de EPFC of European Percid Fish Culture, een themagroep binnen de European Aquaculture Society (EAS).

Gekoppelde thema's & sectoren: Aquacultuur