Heb je interesse in de landbouwsector? Wil je je kennis over gewasbescherming op basis van waarnemingen delen met land- en tuinbouwers? En wil je deel uitmaken van een gedreven team van adviseurs? Dan is onze vacante functie iets voor jou. We bieden een uitdagende, voltijdse job aan in Roeselare (Beitem). Solliciteren kan tot en met 21 februari 2019.

Adviseur waarnemingen en waarschuwingen

Jouw job

Op het juiste ogenblik ingrijpen is noodzakelijk om ziektes en plagen te onderdrukken. Via waarnemingen en waarschuwingsberichten helpt Inagro land- en tuinbouwers geleide bestrijding toe te passen in hun teelten. Als adviseur waarnemingen en waarschuwingen breng je die dienstverlening tot bij de land- en tuinbouwers. Je maakt deel uit van het team van adviseurs en krijgt een gevarieerd werkpakket.

  • Je gaat zelfstandig de baan op om waarnemingen uit te voeren in Vlaanderen en Nederland. Dat doe je meestal in de wortelteelt. Je registreert de waarnemingen op pc.
  • Je helpt bij de opmaak van waarschuwingsberichten voor telers door de gepaste info uit je waarnemingen ter beschikking te stellen.
    Onze verwachtingen
  • Als enthousiaste teamspeler span je je dagelijks in om concrete resultaten te behalen binnen de voorziene tijd.
  • Je kunt je werk zelfstandig plannen en organiseren. Bovendien ben je stipt en zorgvuldig. Je stelt ook hoge eisen aan de kwaliteit van je werk.
  • Je kunt flexibel omgaan met veranderende werkomstandigheden en weet te anticiperen op onregelmatigheden.
  • Je kunt vlot gegevens ingeven en e-mails beheren in Office 365.
  • Vlot communiceren gaat je goed af. Je spreekt Nederlands en kunt ook Franse telers te woord staan.
  • Je beschikt over een rijbewijs B en een eigen wagen.


Onze medewerkers zijn gedreven en creatief en brengen innovatieve ideeën aan. Ze gaan respectvol om met mensen en middelen en kunnen goed samenwerken. Ze werken efficiënt en resultaatgericht om de gemaakte afspraken en timing te behalen binnen het voorziene budget. Betrouwbaarheid en klantgerichtheid dragen we hoog in het vaandel. Bovendien hebben we aandacht voor kwaliteit, veiligheid en milieu.


Ons aanbod

We bieden een voltijdse job met een contract van bepaalde duur (acht maanden) en een interessant salarispakket (niveau C). Je profiteert van een flexibele uur- en verlofregeling. Daarnaast krijg je maaltijdcheques, een hospitalisatie- en groepsverzekering en een fietsvergoeding. Je krijgt een functie in een professionele organisatie, met veel ruimte voor eigen aanpak, initiatief n opleidingskansen.


Interesse? Solliciteer nu!

Inschrijven kan tot en met 21 februari 2020 via www.inagro.be/vacatures. Voor meer informatie kan je contact opnemen met HR-expert Valerie Vandamme via valerie.vandamme@inagro.be of 051 14 03 58 of klantenservicemanager Nancy Vantomme via nancy.vantomme@inagro.be of 051 14 03 26. Als we jouw kandidatuur weerhouden, dan nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek.


Inagro in een notendop
Praktijkgericht onderzoek uitvoeren en advies verlenen in de agrarische sector zijn de kernactiviteiten van Inagro vzw. In samenwerking met universiteiten, hogescholen en bedrijven vertalen we onderzoeksresultaten en innovaties in landbouw naar de dagelijkse praktijk. Met advies en persoonlijke begeleiding helpen we de landbouwer bij de uitbouw van zijn bedrijf. Ons eigen gecertificeerd labo biedt analyses van grond, mest, water en gewassen.

Gekoppelde thema's & sectoren:

U kan helaas niet meer .
: Adviseur waarnemingen en waarschuwingen