Agro-Expo zit er alweer op. Het voorbije weekend demonstreerden onze experts de nieuwe functionaliteiten van de gewasbeschermingsapp. Daarnaast kregen we ook heel wat vragen over de nieuwigheden in MAP6. Onze adviseurs stonden klaar om de nieuwe regelgeving te doorgronden en jou te begeleiden. Heb je nog vragen over onze gewasbeschermingsapp en de nieuwigheden, over de nieuwe regels in MAP6 of over iets anders? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Agro-Expo zit er alweer op

Agro-Expo was dit jaar aan een jubileumeditie toe. Al voor de twintigste keer verzamelden boeren en tuinders in Roeselare om heel wat kennis uit te wisselen en nieuwe contacten te leggen. Ook op onze stand was het drie dagen gezellig druk. Onze experts demonstreerden met veel trots de nieuwe functionaliteiten van de gewasbeschermingsapp. Door de verdwijning van gewasbeschermingsmiddelen en de toenemende extralegale residu-eisen zoeken land- en tuinbouwers meer naar alternatieve methoden voor de bestrijding van plagen. Voortaan vinden ze biologische bestrijders in onze gewasbeschermingsapp. De app bevat ook de risico’s van gewasbeschermingsmiddelen voor nuttige insecten.


Ga zelf aan de slag met de gewasbeschermingsapp!

De applicatie is gratis toegankelijk met de login en het wachtwoord van het ledenprofiel van Inagro. De app kan je makkelijk bereiken via pc, laptop, smartphone of tablet.

> Ontdek de app via http://gewasbescherming.inagro.be.

 

Veel vragen over de nieuwigheden in MAP6

Met het bemestingsseizoen voor de deur kregen we ook heel wat vragen over de nieuwe regels in MAP6. De nieuwigheden in het MAP zijn talrijk en niet altijd even duidelijk. Onze adviseurs doorgronden de nieuwe regels en zoeken samen met jou naar de mogelijkheden om jouw bedrijfsvoering aan de nieuwe regelgeving aan te passen.

Blijft MAP6 voor jou moeilijk? Dan kan je intekenen op het begeleidingspakket van het CVBB in 2020. Voor slechts 50 euro ontvang je (bemestings)advies op maat van jouw bedrijf, aangevuld met staalnames. Meer informatie en het aanvraagformulier voor bedrijfsbegeleiding kan je vinden op de website van het CVBB.

> Schrijf je in voor de studienamiddag ‘Optimaal bemesten binnen MAP6’. Meer informatie en inschrijven via deze link.

Heb je nog andere vragen over ons dienstenaanbod? Neem dan contact op met info@inagro.be!
Gekoppelde thema's & sectoren: -- Algemeen --