Dit weekend verwelkomen we je op onze beursstand (nr. 107) op Agro-Expo in Roeselare. Onze experts demonstreren met veel trots de nieuwe functionaliteiten van de gewasbeschermingsapp en geven informatie over nuttige insecten. Wist je dat je nu ook nuttige insecten kunt terugvinden in de gewasbeschermingsapp? Kom zeker langs op onze stand en doe mee met onze wedstrijd.

Kom dit weekend naar Agro-Expo en ontdek de nieuwe functionaliteiten van onze gewasbeschermingsapp!
In mei 2016 lanceerde Inagro de gewasbeschermingsapp, de digitale opvolger van het boekje ‘Vijanden van gewassen en hun beheersing’. Via de app kan je snel en gemakkelijk informatie opzoeken over ziekten en plagen in je teelten. Je krijgt de meest actuele informatie over de beheersing ervan. Dankzij de eenvoudige opbouw kan je vanuit verschillende invalshoeken een antwoord krijgen op je vragen. Schadebeelden helpen je om de ziekte of plaag te herkennen.
 
In de vernieuwde gewasbeschermingsapp zit sinds kort ook de informatie over nuttige insecten vervat. Per teelt kan je de schadelijke insecten bekijken, waarbij typische schadebeelden met foto’s geïllustreerd worden. Maar ook van de nuttige insecten, zowel degene die commercieel in de handel te verkrijgen zijn als de natuurlijke vijanden, kan je informatie raadplegen. Per gewasbeschermingsmiddel wordt ook telkens aangehaald in welke mate het schadelijk is voor nuttige insecten.
 
 
Infoboekjes, didactische toolboxen en heel wat online informatie over insecten
 
Er bestaat al heel wat informatie rond insecten, maar de stap om die info op te zoeken of er een opleiding over te volgen en er ook daadwerkelijk mee aan de slag te gaan, is soms wat groot. Daardoor is er op zich weinig kennis aanwezig. En dat is net waar Inagro de afgelopen twee jaar op heeft ingezet. Via infoboekjes didactische toolboxen, informatieve blogs en onze gewasbeschermingsapp kom je meer te weten over insecten.
 
 
Kom langs op onze beursstand en doe mee met onze wedstrijd!

Wil je meer weten over gewasbescherming of heb je vragen over de nieuwe functionaliteiten? Breng ons dit weekend (10 u - 19 u) zeker een bezoek op stand 107. Probeer de gewasbeschermingsapp, installeer hem op je smartphone of tablet en doe mee met onze korte wedstrijd. Wie weet maak jij kans op een leuke prijs!

 

BannerAgroExpo2020_750px.jpg

Gekoppelde thema's & sectoren: -- Algemeen --