Ben je op zoek naar een extra (bij)verdienste? Hou je van fysiek werk in openlucht? Dan is een opdracht als zelfstandig (grond)staalnemer misschien wel iets voor jou! We bieden een opleiding en een interessante vergoeding.

Freelance staalnemer (m/v)

Een staalnemer op zelfstandige basis gaat langs bij land- en tuinbouwers om op hun percelen bodemstalen te nemen volgens de regels van de kunst. Hij of zij brengt die binnen in ons labo voor analyse. Om de pieken van staalnames voor bemestingsadviezen (voorjaar) en tijdens de jaarlijkse nitraatresiducampagne (najaar) op te vangen, zoeken we extra hulp. Grondstalen nemen vergt de nodige fysieke kracht. Kwaliteitszorg en een goede planning zijn essentieel.

 

Onze verwachtingen

  • Dankzij je zin voor structuur kan je je werk zelfstandig plannen. Bovendien heb je aandacht voor de kwaliteit en stipheid van je werk.
  • Je beschikt over de nodige fysieke kracht om stalen te nemen. Je vertoeft ook graag in openlucht.
  • Bij voorkeur heb je enige voeling met land- en tuinbouw.
  • Je deinst niet terug voor een minimum aan administratief werk. Je maakt een planning op, zoekt percelen op en vult inlichtingsformulieren in.
  • Dankzij je pc-kennis kan je gegevens invoeren om dossiers te beheren. Je kunt ook vlot werken met een smartphone.

Ons aanbod

Wij voorzien een opleiding en een mooie vergoeding per staalname.

Interesse?

Heb je interesse? Stel je kandidaat via dit formulier.

Of zit je nog met vragen? Neem vrijblijvend contact op met Ivan Pollefliet via Ivan.pollefliet@inagro.be of 051 27 33 46.

Foto_StaalnemersGezocht_012020.jpg

Gekoppelde thema's & sectoren: -- Algemeen --