Heb je interesse in de landbouwsector en teeltwerkzaamheden? En wil je graag de handen uit de mouwen steken? Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is onze vacante functie iets voor jou. We bieden een uitdagende, voltijdse job aan in Roeselare (Beitem). Solliciteren kan tot en met 14 februari 2020.

Ondersteunende medewerker proeftuin

Jouw job
Als ondersteunende medewerker in onze proeftuin maak je deel uit van het operationele team van Inagro. Je werkt samen met de bedrijfsleider en technische medewerkers en krijgt een gevarieerd werkpakket in diverse teelten.

 • Je ondersteunt de bedrijfsleider in de dagelijkse werking van de proeftuin. Samen met hem voer je de bodembewerking, gewasbescherming en beregening uit en onderhoud je de proefvelden en het materiaal.
 • Samen met de technische medewerkers sta je in voor de aanleg, het onderhoud en de oogst van proeven.
 • Je voorziet het transport van goederen naar de veiling.
 • Je ondersteunt de dagelijkse werking van de biogasinstallatie.


Onze verwachtingen

 • Je hebt een land- of tuinbouwopleiding genoten of kunt relevante ervaring voorleggen.
 • Je beschikt over een fytolicentie P2 of bent bereid daarvoor opleidingen te volgen.
 • Je hebt groene vingers en steekt graag de handen uit de mouwen. Bovendien werk je nauwkeurig, ordelijk en kwaliteitsvol.
 • Samenwerken met andere medewerkers uit het team gaat je goed af. Je kan ook zelfstandig werken.
 • Je hebt interesse in innovatie en denkt graag mee over praktische oplossingen. Bovendien heb je zin voor initiatief en ben je leergierig.
 • Je bent vaardig in het besturen van verschillende landbouwmachines.
 • Je beschikt over een rijbewijs B en G.
 • Je beschikt over een rijbewijs C of bent bereid daarvoor opleidingen te volgen.
 • Je drukt je vlot uit in het Nederlands.


Onze medewerkers zijn gedreven en creatief en brengen innovatieve ideeën aan. Ze gaan respectvol om met mensen en middelen en kunnen goed samenwerken. Ze werken efficiënt en resultaatgericht om de gemaakte afspraken en timing te behalen binnen het voorziene budget. Betrouwbaarheid en klantgerichtheid dragen we hoog in het vaandel. Bovendien hebben we aandacht voor kwaliteit, veiligheid en milieu.


Ons aanbod

We bieden een voltijdse job met een contract van onbepaalde duur en een interessant salarispakket (bediende - niveau D). Je profiteert van een flexibele uur- en verlofregeling. Daarnaast krijg je maaltijdcheques, een hospitalisatie- en groepsverzekering en een fietsvergoeding. Je krijgt een functie in een professionele organisatie, met veel ruimte voor eigen aanpak en initiatief.Interesse? Solliciteer nu!
Inschrijven kan tot en met 14 februari 2020 via www.inagro.be/vacatures. Voor meer informatie kan je contact opnemen met HR-expert Valerie Vandamme via valerie.vandamme@inagro.be of 051 14 03 58 of operationeel manager Pieter Castelein via pieter.castelein@inagro.be of 051 14 03 12. Als we jouw kandidatuur weerhouden, dan nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek.


Inagro in een notendop
Praktijkgericht onderzoek uitvoeren en advies verlenen in de agrarische sector zijn de kernactiviteiten van Inagro vzw. In samenwerking met universiteiten, hogescholen en bedrijven vertalen we onderzoeksresultaten en innovaties in landbouw naar de dagelijkse praktijk. Met advies en persoonlijke begeleiding helpen we de landbouwer bij de uitbouw van zijn bedrijf. Ons eigen gecertificeerd labo biedt analyses van grond, mest, water en gewassen.

Gekoppelde thema's & sectoren:

U kan zich helaas niet meer inschrijven.
Inschrijving : Ondersteunende medewerker proeftuin