Op 25, 26 en 27 januari verwelkomen we je op onze beursstand (nr. 107) op Agro-Expo in Roeselare. Onze experts demonstreren met veel trots de nieuwe functionaliteiten van de gewasbeschermingsapp en geven informatie over nuttige insecten. Wist je dat je nu ook nuttige insecten kunt terugvinden in de gewasbeschermingsapp? Kom zeker langs op onze stand en doe mee met onze wedstrijd.

Ontdek de nieuwe functionaliteiten van onze gewasbeschermingsapp tijdens Agro-Expo

In mei 2016 lanceerde Inagro de gewasbeschermingsapp, de digitale opvolger van het boekje ‘Vijanden van gewassen en hun beheersing’. Via de app kun je snel en gemakkelijk informatie opzoeken over ziekten en plagen in je teelten. Je krijgt de meest actuele informatie over de beheersing ervan. Dankzij de eenvoudige opbouw kun je vanuit verschillende invalshoeken een antwoord krijgen op je vragen. Schadebeelden helpen je om de ziekte of plaag te herkennen.

>> Test hier de gewasbeschermingsapp.

De voorbije jaren vulden we de app aan met extra informatie, schadebeelden en nieuwe functies. Ook nu stellen we graag onze nieuwigheden aan je voor.

 

‘Nuttige insecten’ toegevoegd aan de gewasbeschermingsapp

In de vernieuwde gewasbeschermingsapp zit sinds kort informatie over nuttige insecten vervat. Per teelt kan je de schadelijke insecten bekijken, waarbij inclusief typische schadebeelden met foto’s ter illustratie. Maar ook van de nuttige insecten, zowel nuttigen die commercieel verkrijgbaar zijn als de natuurlijke vijanden, kan je informatie raadplegen. Per gewasbeschermingsmiddel kun je ook bekijken in welke mate het middel schadelijk is voor nuttige insecten.

Inagro zette de afgelopen twee jaar nog meer in op het verzamelen en verspreiden van informatie rond insecten. Lees volgende week meer in onze nieuwsbrief!Gewasbeschermingsapp eenvoudig in gebruik

De app is eenvoudig te gebruiken op pc, laptop, tablet en smartphone, zodat je ze op elk moment en op elke plaats onmiddellijk kunt raadplegen. Inloggen kan met je login van Inagro.

Probeer de app zelf uit! Plaats de app op het startscherm van je smartphone en beschik altijd en overal over de meest recente informatie!Kom langs op onze beursstand en doe mee met onze wedstrijd!

Wil je meer weten over gewasbescherming of heb je vragen over de nieuwe functionaliteiten? Breng ons tijdens de beurs Agro-Expo zeker een bezoek op stand 107.

Probeer de gewasbeschermingsapp, installeer hem op je smartphone of tablet en doe mee met onze korte vragenlijst. Wie weet maak jij kans op een leuke prijs!

 

BannerAgroExpo2020_750px.jpg

Gekoppelde thema's & sectoren: -- Algemeen --