Ben je goed in coördineren en motiveren? Heb je zin om je organisatietalent ten volle benutten? En heb je interesse in de landbouwsector? Dan is onze vacante functie projectcoördinator iets voor jou. Hij/zij zet Inagro in de markt als interessante projectpartner en optimaliseert de interne projectwerking. We bieden een uitdagende, halftijdse job aan in Roeselare (Beitem). Solliciteren kan tot en met 22 november 2019.

Projectcoördinator

Jouw job

Als projectcoördinator maak je deel uit van het Project Management Office. Je trekt de coördinatie van grensoverschrijdende en internationale projecten waarvan Inagro projectleider is.

 • Je bewaakt de voortgang van het volledige (internationale) partnerschap dat aan jou is toegewezen. Daarvoor verdiep je je op korte termijn in de basiskennis over het projectonderwerp. Bovendien beheer je de scope, timing en budgetten volgens de vooropgestelde doelstellingen. Je werkt daarvoor samen met onderzoekers, adviseurs en betrokken diensten als Communicatie en Financiën.
 • Je bent voorzitter tijdens de projectvergaderingen. Je stimuleert betrokkenen en treedt op als klankbord voor partners. Je onderhoudt actief contacten met alle interne en externe stakeholders en houdt daarbij rekening met de gemaakte afspraken.
 • Je anticipeert proactief op ontwikkelingen binnen of buiten het project die een invloed hebben op de slaagkans. Je zoekt samen met onderzoekers en adviseurs naar mogelijke oplossingen.


Daarnaast werk je mee aan de uitrol van de opgestarte strategie voor de projectwerking in Inagro.

 • Samen met collega-coördinatoren denk je actief na over de projectwerking van Inagro. Je helpt de strategie te verbeteren en te integreren. In je eigen projecten pas je de gekozen strategie effectief toe. Je geeft mee vorm aan de dienstverlening en strategische ontwikkeling van het Project Management Office.
 • Je helpt informatie over projecten en subsidieprogramma’s intern te verspreiden.


Onze verwachtingen

 • Je hebt een bachelor- of masteropleiding genoten. Je kunt bij voorkeur relevante ervaring voorleggen in (subsidie)projecten. Je hebt kennis van of interesse in projectmanagement. Affiniteit met de land- en tuinbouwsector is een pluspunt.
 • Vlot communiceren en motiveren gaan je goed af. Dankzij je diplomatieke en verzoenende houding kan je mensen overtuigen. Met een gezonde portie assertiviteit ben je een goede onderhandelaar. Op cruciale momenten kun je knopen doorhakken.
 • Gericht op actie en vol enthousiasme neem je initiatief. Je bent leergierig en innovatief ingesteld. Met een open geest verdiep je je in nieuwe digitale projecttools.
 • In teamverband presteer je opperbest. Je kunt dan ook goed overweg met verschillende culturen en persoonlijkheden.
 • Je kan zelfstandig werken en plannen. Projectdocumentatie houd je nauwkeurig bij. Zo kun je correct rapporteren over je projecten naar de subsidieprogramma’s.
 • Je beschikt over een rijbewijs B en een eigen wagen.
 • Je drukt je vlot uit in het Nederlands en hebt een goede kennis van het Frans en het Engels.


Onze medewerkers zijn gedreven en creatief en brengen innovatieve ideeën aan. Ze gaan respectvol om met mensen en middelen en kunnen goed samenwerken. Ze werken efficiënt en resultaatgericht om de gemaakte afspraken en timing te behalen binnen het voorziene budget. Betrouwbaarheid en klantgerichtheid dragen we hoog in het vaandel. Bovendien hebben we aandacht voor kwaliteit, veiligheid en milieu.


Ons aanbod

We bieden een halftijdse job met een contract van onbepaalde duur en een interessant salarispakket op masterniveau. Je profiteert van een flexibele uur- en verlofregeling. Daarnaast krijg je maaltijdcheques, een hospitalisatie- en groepsverzekering en een fietsvergoeding. Je krijgt een functie in een professionele organisatie, met veel ruimte voor eigen aanpak, initiatief en opleidingskansen.


Interesse? Solliciteer nu!

Inschrijven kan tot en met 22 november 2019 via www.inagro.be/vacatures. Voor meer informatie kan je contact opnemen met HR-expert Valerie Vandamme via valerie.vandamme@inagro.be of 051 14 03 58. Als we jouw kandidatuur weerhouden, dan nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek en een assessment.


Inagro in een notendop

Praktijkgericht onderzoek uitvoeren en advies verlenen in de agrarische sector zijn de kernactiviteiten van Inagro vzw. In samenwerking met universiteiten, hogescholen en bedrijven vertalen we onderzoeksresultaten en innovaties in landbouw naar de dagelijkse praktijk. Met advies en persoonlijke begeleiding helpen we de landbouwer bij de uitbouw van zijn bedrijf. Ons eigen gecertificeerd labo biedt analyses van grond, mest, water en gewassen.

Gekoppelde thema's & sectoren:

Inschrijving : Projectcoördinator
Voornaam*
Familienaam*
Straat*
Nr*
Bus
Postcode*
Plaats*
E-mail*
Ontvangen op

We vragen deze gegevens op voor een vlotte organisatie. Meer info over ons privacybeleid vind je op www.inagro.be/privacyverklaring.


Laad hier je cv op (pdf)*
    
Motivatie (laad hier je motivatie op in een pdf)*
    
Diploma*
Via welke weg vond je de vacature terug?*
* : Dit is een verplicht veld