Stel, je denkt er al een tijdje over om je veestal een stuk uit te breiden en zo de overbezetting van je huidige stal op te lossen. Je zoekt naar een snelle en efficiënte maar vooral ook goedkope oplossing. Maar wat zijn je plannen op langere termijn? Stroken die met je kortetermijnplannen? Heb je ook gedacht aan de huisvesting van je jongvee?

Inagro ondersteunt je bij de ontwikkeling van je bedrijf

Inagro begeleidt land- en tuinbouwers bij hun bouw- en verbouwideeën. In eerste instantie luisteren we naar jouw verhaal: hoe is de huidige situatie, wat is de visie van je bedrijf en waar wil je op korte termijn en op lange termijn naartoe? Vanuit een externe, onafhankelijke visie denken we mee over jouw bedrijfsvoering.

We maken eerst een analyse van de knelpunten in onder meer huisvesting, looplijnen en arbeid. Vanuit die analyse zoeken we naar mogelijke oplossingen. We overlopen samen met jou de voor- en nadelen van de potentiële oplossingen. Dat doorbreekt bedrijfsblindheid en toont mogelijkheden die je anders misschien over het hoofd zou zien. Zeer verrijkend dus!

Wil je aanpassingen doen op je bedrijf? Roep dan ons onafhankelijk advies in. Het creëert vaak meer mogelijkheden dan je denkt.

Voor meer info of aanvraag van een bedrijfsbezoek contacteer je Kathleen Storme via Kathleen.Storme@inagro.be of 0497 51 09 79.