Heb je interesse in de landbouwsector en teeltwerkzaamheden? En wil je graag de handen uit de mouwen steken? Ben je op zoek naar een nieuwe, tijdelijke uitdaging? Dan is onze vacante functie iets voor jou. We bieden een uitdagende, voltijdse job aan in Roeselare (Beitem). Solliciteren kan tot en met 15 augustus 2019.  
Technisch medewerker tuinbouw openlucht voert courante teeltwerkzaamheden uit in diverse openluchtteelten    
Technisch medewerker tuinbouw openlucht

Jouw job    

Als technisch medewerker in tuinbouw openlucht maak je deel uit van het operationele team van Inagro. Je werkt samen met de teeltexpert en andere medewerkers en krijgt een gevarieerd werkpakket in diverse openluchtteelten.

  • Je verzorgt meerdere teelten en voert de courante teeltwerkzaamheden uit. Zo help je bij het onderhoud en de oogst van het gewas, de bodemwerkzaamheden en de mechanische en manuele onkruidbestrijding in teelten als prei, kool, spinazie en courgette.
  • Je volgt samen met collega’s proefvelden op, verspreid over West-Vlaanderen. Daarvoor verzamel je gegevens die je rapporteert via de computer.
  • Onze verwachtingen
  • Je hebt een land- of tuinbouwopleiding genoten of kunt relevante ervaring voorleggen. Beschik je over een fytolicentie P1 of P2, dan is dat een pluspunt.
  • Dankzij je basiskennis Excel kan je vlot getallen ingeven en verwerken.
  • Je hebt groene vingers en steekt graag de handen uit de mouwen. Bovendien werk je nauwkeurig, ordelijk en kwaliteitsvol.
  • Samenwerken met andere medewerkers uit het team gaat je goed af. Je kan ook zelfstandig werken en neemt graag initiatief.
  • Je bent leergierig, hebt interesse in innovatie en denkt graag mee over praktische oplossingen.
  • Je drukt je vlot uit in het Nederlands.
  • Je beschikt over een rijbewijs B. Een rijbewijs G is een pluspunt.

 

Onze medewerkers zijn gedreven en creatief en brengen innovatieve ideeën aan. Ze gaan respectvol om met mensen en middelen en kunnen goed samenwerken. Ze werken efficiënt en resultaatgericht om de gemaakte afspraken en timing te behalen binnen het voorziene budget. Betrouwbaarheid en klantgerichtheid dragen we hoog in het vaandel. Bovendien hebben we aandacht voor kwaliteit, veiligheid en milieu.    

Ons aanbod    

We bieden een voltijdse job met een contract van bepaalde duur (tot 30/11/2019) en een interessant salarispakket. Je profiteert van een flexibele uur- en verlofregeling. Daarnaast krijg je maaltijdcheques en een fietsvergoeding. Je krijgt een functie in een professionele organisatie, met veel ruimte voor eigen aanpak en initiatief.    

Interesse? Solliciteer nu!

Inschrijven kan tot en met 15 augustus 2019 via deze link. Voor meer informatie kan je contact opnemen met HR-expert Valerie Vandamme via valerie.vandamme@inagro.be of 051 14 03 58 of operationeel manager Pieter Castelein via pieter.castelein@inagro.be of 051 14 03 12. Als we jouw kandidatuur weerhouden, dan nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek.  

Inagro in een notendop    

Praktijkgericht onderzoek uitvoeren en advies verlenen in de agrarische sector zijn de kernactiviteiten van Inagro vzw. In samenwerking met universiteiten, hogescholen en bedrijven vertalen we onderzoeksresultaten en innovaties in landbouw naar de dagelijkse praktijk. Met advies en persoonlijke begeleiding helpen we de landbouwer bij de uitbouw van zijn bedrijf. Ons eigen gecertificeerd labo biedt analyses van grond, mest, water en gewassen.

Gekoppelde thema's & sectoren: