Onze soortenrijkdom staat flink onder druk. Omdat heel wat planten en dieren een belangrijke bijdrage leveren aan land- en tuinbouw, is aandacht voor biodiversiteit noodzakelijk. Het gratis advies in de PDPO III-maatregel helpt je als land- of tuinbouwer om een zicht krijgen op de wettelijke verplichtingen én (ongekende) mogelijkheden die de biodiversiteit op jouw bedrijf bevorderen.

Biodiversiteit bevorderen dankzij gratis KRATOS-advies

Inagro werd geselecteerd en erkend als gekwalificeerde adviesdienst voor 3 van de 13 modules. Zo zijn we tot 2021 jouw KRATOS-adviseur voor biodiversiteit.

Ons advies voor biodiversiteit op maat

  • Voldoen aan wettelijke vereisten van speciale beschermingszones, randvoorwaarden, akkerranden, bufferstroken langs waterlopen en vergroening op jouw percelen;
  • interessante subsidies en beheerovereenkomsten voor jouw bedrijf in kaart brengen. Denk bijvoorbeeld aan subsidies voor de teelt van vlinderbloemigen of voor zwaluwnesten.

 

Overtuigd? Vraag jouw KRATOS-advies aan!

STAP 1: Vraag het advies aan via het e-loket op www.landbouwvlaanderen.be. Wil je een beroep doen op een adviseur van Inagro? Selecteer dan ‘Inagro’ bij ‘Ik kies zelf één of meerdere adviesdiensten’.

> In dit stappenplan en dit filmpje leggen we stap voor stap uit hoe je advies kunt aanvragen.

STAP 2: Het departement Landbouw en Visserij bezorgt jouw aanvraag aan de geselecteerde adviesdienst. De adviseur maakt een afspraak voor een bezoek op jouw bedrijf.

STAP 3: Tijdens een bezoek bekijkt de adviseur samen met jou de mogelijkheden op jouw bedrijf.

STAP 4: In het adviesrapport dat je na het bezoek ontvangt, kan je het advies nadien nog eens nalezen.  

 

>> Vraag het advies meteen aan.


Heb je nog vragen over KRATOS?

Contacteer ons dan via klantenservice@inagro.be of 051 27 32 00.

> Of bekijk onze folder.

 

 

Kratos 3 maakt deel uit van het Vlaams PDPO III-programma en kadert in het Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling. • Meer info: www.vlaanderen.be/pdpo

LogobannerKRATOS.jpg

 

Gekoppelde thema's & sectoren: Landbouw In Zijn Omgeving | -- Algemeen --