Na twee succesvolle edities organiseert Inagro een derde vijfdaagse workshop over de reproductie van de Europese snoekbaars. Onder leiding van twee internationale topexperts wordt het voorplantingsproces toegelicht. Theorie komt aan bod, maar het is vooral een praktijkgerichte training. Inschrijven is nog mogelijk. Er zijn nog drie plaatsen vrij voor deze exclusieve workshop.

Derde internationale praktijkworkshop 'reproductie van de snoekbaars'

Het jaarrond snoekbaars kweken blijft een grote uitdaging. Met deze workshop willen we de kweek in Europa een flinke duw in de rug geven. Inagro brengt twee topexperten naar Roeselare: Dr. Daniel Zarski van de Polish University of Warmia and Mazury en Dr. Uros Ljubobratovic uit Servië, van het Hongaarse instituut NARIC. Beide zijn expert in zoetwatervisreproductie en behoren tot de zeer selectie groep wetenschappers die de artificiële reproductie van snoekbaars onder de knie hebben.    

Elke deelnemer zal na de workshop in staat zijn snoekbaars kunstmatig, buiten het natuurlijke seizoen, tot voortplanting te brengen.

De internationale workshop vindt plaats van 16 tot 20 september 2019 in Inagro. Er zijn nog drie plaatsen vrij.  
 
 
>> Bekijk de foto's en het verslag van de editie in 2018.  
 
 
 
Praktisch
  • Kostprijs: 900 euro, excl. BTW
  • Inbegrepen: workshop, vijf hotelovernachtingen met ontbijt, enkele lunches, dagelijkse koffiepauzes, luchthaven- en hoteltransfers
  • Data: de workshop vindt plaats van 17 tot 21 september 2018 in Inagro
 
Meer info en inschrijven
Edson Panana Villalobos - edson.pananavillalobos@inagro.be - 051 14 03 23  

 
 
 
Deze workshop is een actie onder de koepel van de EPFC of European Percid Fish Culture, een themagroep binnen de European Aquaculture Society (EAS). In 2012 richtte Inagro samen met een Duitse en Tsjechische partner deze themagroep op.    
   
 
 
Gekoppelde thema's & sectoren: Aquacultuur