Eind mei ging de 35ste editie van de Champignondagen door in ‘s-Hertogenbosch Nederland. Tijdens deze jubileumeditie was ook Inagro aanwezig met een stand. Geïnteresseerden uit binnen- en buitenland waren nieuwsgierig om meer te weten over onze specifieke onderzoeksinfrastructuur voor eetbare paddenstoelen.

Inagro aanwezig met een stand op jubileumeditie vakbeurs Champignondagen

ingang beurs.jpg

Eind mei (22 t/m 24 mei) ging de 35ste editie van de Champignondagen door in de Brabanthallen van ‘s-Hertogenbosch te Nederland. Deze internationale vakbeurs biedt het perfecte platform voor bedrijven om hun technologieën en diensten te presenteren en om de nieuwste informatie en inzichten te verkrijgen.

Ook deze editie kende een talrijke opkomst, met een traditioneel internationaal publiek uit ondermeer België, Nederland, Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje, Verenigd Koninkrijk, Ierland, Polen, Griekenland, Zuid-Afrika, Verenigde Staten, Rusland, Zuid-Amerika, Afrika en China.

Een heel groot gamma aan toeleveranciers binnen de sector stelden hun producten tentoon op de beurs.  Dit jaar was ook Inagro aanwezig met een stand. Geïnteresseerden uit binnen- en buitenland waren nieuwsgierig om meer te weten over onze specifieke onderzoeksinfrastructuur voor eetbare paddenstoelen.

Eén van de grote bezienswaardigheden waren de voorstellingen van geautomatiseerde oogstsystemen en “tilting shelves” (gekantelde teeltbedden) van een aantal constructeurs. Heel interessant om deze systemen eens van dichtbij te kunnen bekijken. Samen met tal van andere innovaties en goede contacten vormden deze champignondagen een meer dan geslaagde editie.

stand beurs.png

Gekoppelde thema's & sectoren: Eetbare Paddenstoelen