Het H2020-project SYSTEMIC is op zoek naar informatie over biogasinstallaties. Concreet verzamelen we gegevens over de behandeling van digestaat om een database op te stellen. Met de informatie willen we een rekentool ontwikkelen met een kosten-batenanalyse voor bestaande technologieën. De rekentool wordt na het project (2021) publiek beschikbaar gesteld.

 
Doe mee en win een toegangsticket voor Systemic Living Lab

Wil je de projectpartners helpen? Vul dan de enquête zo volledig en zo correct mogelijk in. Jouw anonimiteit blijft verzekerd!

> Vul de enquête in.

Vul je de enquête helemaal in, dan maak je kans op een gratis toegangsticket (incl. hotelkosten en diner) op één van de SYSTEMIC Living Lab-meetings in 2019-2021*. Tijdens die bijeenkomst worden alle uitbaters van de Europese biogasinstallaties in het SYSTEMIC-project verwacht (5 demo-installaties, 10 outreach locations en geïnteresseerde associated plants).  

De Living Lab meeting geeft een unieke inkijk in de vorderingen binnen het project, biedt netwerkgelegenheid met uitbaters biogasinstallaties over heel Europa en wetenschappers én een bezoek aan een van onze demo-installaties of outreach locations.

*Omdat dit een Europees project is verloopt alle communicatie verder in het Engels.  

 

Meer info

Voor meer info kan je terecht bij VCM: