Heb je interesse in de landbouwsector? Wil je je kennis over het gebruik van bodem, water en bemesting delen met land- en tuinbouwers? En wil je deel uitmaken van een gedreven team van adviseurs? Dan is onze vacante functie iets voor jou. We bieden een uitdagende, voltijdse job aan in Roeselare (Beitem). Solliciteren kan tot en met 7 juni 2019.

Adviseur bodem, water en bemesting

Jouw job


Als adviseur bodem, water en bemesting breng je onze onderzoeksresultaten tot bij de land- en tuinbouwers. Je volgt de telers en hun bemestingspraktijken op en begeleidt hen in beredeneerde bemesting.

  • Via adviesdiensten rond water, bodem en bemesting ondersteun je de telers in hun dagelijkse werking. Je bouwt kennis op in overleg met de onderzoekers en deelt onderzoeksresultaten met de sector.
  • Je gaat bijna dagelijks de baan op en bouwt een vertrouwensrelatie op met de land- en tuinbouwers binnen jouw regio. Daarvoor werk je nauw samen met onze klantenservicedesk.


Onze verwachtingen

  • Je hebt een landbouwgerelateerde bacheloropleiding genoten of kunt relevante ervaring voorleggen in een professionele landbouwomgeving.
    Dankzij je studies of (werk)ervaring heb je affiniteit met de land- en tuinbouwsector.
  • Vlot communiceren en netwerken gaan je goed af. Je spreekt de taal van de land- en tuinbouwers.  
  • Je kunt je werk zelfstandig plannen en organiseren. Bovendien ben je punctueel en zorgvuldig. Je kunt flexibel omgaan met veranderende werkomstandigheden.
  • Je beschikt over een rijbewijs B en een eigen wagen.Onze medewerkers zijn gedreven en creatief en brengen innovatieve ideeën aan. Ze gaan respectvol om met mensen en middelen en kunnen goed samenwerken. Ze werken efficiënt en resultaatgericht om de gemaakte afspraken en timing te behalen binnen het voorziene budget. Betrouwbaarheid en klantgerichtheid dragen we hoog in het vaandel. Bovendien hebben we aandacht voor kwaliteit, veiligheid en milieu.


Ons aanbod


We bieden een voltijdse job met een contract van onbepaalde duur en een interessant salarispakket (niveau B). Je profiteert van een flexibele uur- en verlofregeling. Daarnaast krijg je maaltijdcheques, een hospitalisatie- en groepsverzekering en een fietsvergoeding. Je krijgt een functie in een professionele organisatie, met veel ruimte voor eigen aanpak, initiatief en opleidingskansen.

Interesse? Solliciteer nu!


Inschrijven kan tot en met 7 juni 2019 via www.inagro.be/vacatures. Voor meer informatie kan je contact opnemen met HR-expert Roos Meulemeester via?roos.meulemeester@inagro.be?of 051 27 32 06. Als we jouw kandidatuur weerhouden, dan nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek.

Gekoppelde thema's & sectoren:

Vacature : Adviseur bodem, water en bemesting
Voornaam*
Familienaam*
Straat*
Nr*
Bus
Postcode*
Plaats*
E-mail*
Ontvangen op
Laad hier je cv op (pdf)*
    
Diploma*
Motivatie*
Via welke weg vond je de vacature terug?*
Ik, de sollicitant, bevestig de privacyverklaring voor sollicitanten te hebben gelezen en ga akkoord met de verwerking van de persoonsgegevens in het kader van de selectie en rekruteringsprocedure van Inagro vzw.*
* : Dit is een verplicht veld