Het neerslagpatroon van de afgelopen drie jaar laat er geen twijfel over bestaan: de klimaatsverandering laat zich voelen, zeker in land- en tuinbouwsector. Water is een kostbaar goed voor de land- en tuinbouwer. Daarom wil Inagro versterkt inzetten op acties in het agrocomplex die de waterbeschikbaarheid voor de primaire productie verhogen. We bieden een uitdagende, voltijdse job aan in Roeselare (Beitem). Solliciteren kan tot en met 7 juni 2019.

Makelaar voor water

Jouw job

Als ‘makelaar voor water’ zoek je naar opportuniteiten om water duurzaam ter beschikking te stellen van de primaire sector. Je werkt samen met onze onderzoekers en adviseurs en krijgt een gevarieerd werkpakket.

  • Je zoekt naar nieuwe ontwikkelingen in waterbevoorrading, waterbehandeling en waterkringloopsluiting. Op basis daarvan werk je nieuwe (onderzoeks)projecten uit met focus op betere waterbeschikbaarheid en waterbenutting in de agrosector.
  • Je stimuleert bedrijven binnen en buiten het agrocomplex om water uit te wisselen.
  • Samen met de waterbeheerders en de provinciale dienst waterlopen ga je op zoek naar win-winsituaties voor waterbeschikbaarheid.
  • Je deelt onderzoeksresultaten in bondige artikels en via voordrachten op studiedagen. Theoretische kennis vertaal je in waterbeschikbaarheidsplannen op het individuele bedrijfsniveau.


Onze verwachtingen

  • Je beschikt over een diploma ingenieur of master in chemie of biowetenschappen, of je kunt relevante ervaring voorleggen. Je hebt een uitgesproken interesse in watervoorziening en -behandeling in de land- en tuinbouwsector.
  • Je denkt analytisch en probleemoplossend. Je hebt ook interesse in innovatie en jaagt graag opportuniteiten na.
  • Je kunt vlot en proactief communiceren, houdt van netwerking en hebt een vlotte pen. Ook spreken voor groepen gaat je goed af.
  • Je kunt je werk zelfstandig plannen en organiseren en neemt graag initiatief. Energie en voldoening haal je uit samenwerking met anderen.
  • Je drukt je vlot uit in het Nederlands en het Engels. Je hebt ook kennis van het Frans.
  • Je beschikt over een rijbewijs B en een eigen wagen.?Onze medewerkers zijn gedreven en creatief en brengen innovatieve ideeën aan. Ze gaan respectvol om met mensen en middelen en kunnen goed samenwerken. Ze werken efficiënt en resultaatgericht om de gemaakte afspraken en timing te behalen binnen het voorziene budget. Betrouwbaarheid en klantgerichtheid dragen we hoog in het vaandel. Bovendien hebben we aandacht voor kwaliteit, veiligheid en milieu.


Ons aanbod


We bieden een voltijdse job met een contract van onbepaalde duur en een interessant salarispakket (niveau A). Je profiteert van een flexibele uur- en verlofregeling. Daarnaast krijg je maaltijdcheques, een hospitalisatie- en groepsverzekering en een fietsvergoeding. Je krijgt een functie in een professionele organisatie, met veel ruimte voor eigen aanpak, initiatief en opleidingskansen.

Interesse? Solliciteer nu!


Inschrijven kan tot en met 7 juni 2019 via www.inagro.be/vacatures. Voor meer informatie kan je contact opnemen met HR-expert Roos Meulemeester via?roos.meulemeester@inagro.be?of 051 27 32 06. Als we jouw kandidatuur weerhouden, dan nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek.

Gekoppelde thema's & sectoren:

Vacature : Makelaar voor water
Voornaam*
Familienaam*
Straat*
Nr*
Bus
Postcode*
Plaats*
E-mail*
Ontvangen op
Laad hier je cv op (pdf)*
    
Diploma*
Motivatie*
Via welke weg vond je de vacature terug?*
Ik, de sollicitant, bevestig de privacyverklaring voor sollicitanten te hebben gelezen en ga akkoord met de verwerking van de persoonsgegevens in het kader van de selectie en rekruteringsprocedure van Inagro vzw.*
* : Dit is een verplicht veld