Heb je interesse in veehouderij? Kan je oplossingsgericht meedenken over de emissieproblematiek in de sector? En wil je ook aan onderzoek doen voor de varkenshouderij? Dan is onze vacante functie iets voor jou. We bieden een uitdagende, voltijdse job aan in Roeselare (Beitem). Solliciteren kan tot en met 7 juni 2019.

Adviseur luchtemissies / praktijkonderzoeker varkenshouderij

Jouw job


Als adviseur grijp je kansen om de emissieproblematiek in de veehouderij aan te pakken. Via advies en begeleiding vertaal je kennis naar bruikbare antwoorden voor de praktijk.

 • Je bouwt kennis op over luchtemissies in de veehouderij. Zo ontwikkel je je tot expert in de problematiek van geur- en ammoniakemissies.
 • Je informeert en sensibiliseert veehouders over maatregelen die de luchtemissies verlagen. Dat doe je via voordrachten, studiedagen, demonstraties en artikels in de vakpers.
 • Via individuele begeleiding adviseer je veehouders in het voortraject van bouwdossiers omtrent mogelijke maatregelen om luchtemissies te beperken. Daarnaast help je concrete problemen met geur- en/of luchtemissies aan te pakken.
 • Je ondersteunt de VEMIS-werking.Als praktijkonderzoeker grijp je kansen voor onderzoek in de varkenshouderij. De onderzoeksresultaten vertaal je naar bruikbare antwoorden op vragen uit de praktijk.


Onze verwachtingen

 • Je beschikt over een masterdiploma in bio(ingenieurs)wetenschappen of kunt relevante ervaring voorleggen. Je hebt kennis over de problematiek van luchtemissies in de veehouderij.  
 • Je staat te popelen om de rol van adviseur te combineren met die van onderzoeker. Energie en voldoening haal je uit de samenwerking met veehouders.
 • Je kunt vlot en proactief communiceren, houdt van netwerking en hebt een vlotte pen. Ook spreken voor groepen gaat je goed af.
 • Je kunt je werk zelfstandig plannen en organiseren en neemt graag initiatief. Samenwerken met andere medewerkers uit het team gaat je ook goed af.  
 • Je denkt analytisch en probleemoplossend. Je hebt ook interesse in innovatie.
 • Je drukt je vlot uit in het Nederlands en het Engels.
 • Je beschikt over een rijbewijs B en een eigen wagen.?Onze medewerkers zijn gedreven en creatief en brengen innovatieve ideeën aan. Ze gaan respectvol om met mensen en middelen en kunnen goed samenwerken. Ze werken efficiënt en resultaatgericht om de gemaakte afspraken en timing te behalen binnen het voorziene budget. Betrouwbaarheid en klantgerichtheid dragen we hoog in het vaandel. Bovendien hebben we aandacht voor kwaliteit, veiligheid en milieu.


Ons aanbod

We bieden een voltijdse job met een contract van onbepaalde duur en een interessant salarispakket (niveau A). Je profiteert van een flexibele uur- en verlofregeling. Daarnaast krijg je maaltijdcheques, een hospitalisatie- en groepsverzekering en een fietsvergoeding. Je krijgt een functie in een professionele organisatie, met veel ruimte voor eigen aanpak, initiatief en opleidingskansen.


Interesse? Solliciteer nu!


Inschrijven kan tot en met 7 juni 2019 via www.inagro.be/vacatures. Voor meer informatie kan je contact opnemen met HR-expert Roos Meulemeester via?roos.meulemeester@inagro.be?of 051 27 32 06.  

Gekoppelde thema's & sectoren:

Vacature : Adviseur luchtemissies / praktijkonderzoeker varkenshouderij
Voornaam*
Familienaam*
Straat*
Nr*
Bus
Postcode*
Plaats*
E-mail*
Ontvangen op
Laad hier je cv op (pdf)*
    
Diploma*
Motivatie*
Via welke weg vond je de vacature terug?*
Ik, de sollicitant, bevestig de privacyverklaring voor sollicitanten te hebben gelezen en ga akkoord met de verwerking van de persoonsgegevens in het kader van de selectie en rekruteringsprocedure van Inagro vzw.*
* : Dit is een verplicht veld