Heb je affiniteit met de melkveehouderij? Wil je graag op onderzoek uitgaan? En wil je je bevindingen uit onderzoek ook delen met veehouders? Dan is onze vacante functie iets voor jou. We bieden een uitdagende, voltijdse job aan in Roeselare (Beitem). Solliciteren kan tot en met 7 juni 2019.

Praktijkonderzoeker melkveehouderij

Jouw job


Als praktijkonderzoeker in melkveehouderij ga je via onderzoek op zoek naar antwoorden op vragen uit de praktijk. De onderzoeksresultaten vertaal je naar bruikbare kennis voor de melkveehouders. Je maakt deel uit van het team ‘Onderzoek en ontwikkeling’ in Inagro en krijgt een gevarieerd werkpakket.

 • Via onderzoek ontwikkel je je tot expert in de optimalisatie van jongvee-opfok, langleefbaarheid, voederefficiëntie en veevoeding.
 • Je staat in voor de planning en uitvoering van onderzoek als antwoord op praktische vragen uit de sector. In lopende projecten neem je taken op en verzorg je de projectrapportage.
 • Je neemt deel aan project- en sectorvergaderingen en werkt zelfstandig concrete actiepunten uit.
 • Onderzoeksresultaten deel je in bondige artikels en via voordrachten op studiedagen.


Onze verwachtingen

 • Je beschikt over een masterdiploma in bio(ingenieurs)wetenschappen of kunt relevante ervaring voorleggen. Je hebt een uitgesproken interesse in melkveehouderij en praktijkgericht onderzoek.  
 • Energie en voldoening haal je uit de samenwerking met veehouders en collega-onderzoekers. Samenwerken in team gaat je goed af.
 • Je denkt analytisch en probleemoplossend. Je hebt ook interesse in innovatie.
 • Je kunt vlot en proactief communiceren, houdt van netwerking en hebt een vlotte pen.
 • Je kunt je werk zelfstandig plannen en organiseren en neemt graag initiatief.
 • Je drukt je vlot uit in het Nederlands en het Engels.
 • Je beschikt over een rijbewijs B en een eigen wagen.?


Onze medewerkers zijn gedreven en creatief en brengen innovatieve ideeën aan. Ze gaan respectvol om met mensen en middelen en kunnen goed samenwerken. Ze werken efficiënt en resultaatgericht om de gemaakte afspraken en timing te behalen binnen het voorziene budget. Betrouwbaarheid en klantgerichtheid dragen we hoog in het vaandel. Bovendien hebben we aandacht voor kwaliteit, veiligheid en milieu.


Ons aanbod


We bieden een voltijdse job met een contract van bepaalde duur (1 jaar) met kans op verlenging en een interessant salarispakket (niveau A). Je profiteert van een flexibele uur- en verlofregeling. Daarnaast krijg je maaltijdcheques, een hospitalisatie- en groepsverzekering en een fietsvergoeding. Je krijgt een functie in een professionele organisatie, met veel ruimte voor eigen aanpak, initiatief en opleidingskansen.


Interesse? Solliciteer nu!


Inschrijven kan tot en met 7 juni 2019 via www.inagro.be/vacatures. Voor meer informatie kan je contact opnemen met HR-expert Roos Meulemeester via?roos.meulemeester@inagro.be?of 051 27 32 06.  

Gekoppelde thema's & sectoren:

Vacature : Praktijkonderzoeker melkveehouderij
Voornaam*
Familienaam*
Straat*
Nr*
Bus
Postcode*
Plaats*
E-mail*
Ontvangen op
Laad hier je cv op (pdf)*
    
Diploma*
Motivatie*
Via welke weg vond je de vacature terug?*
Ik, de sollicitant, bevestig de privacyverklaring voor sollicitanten te hebben gelezen en ga akkoord met de verwerking van de persoonsgegevens in het kader van de selectie en rekruteringsprocedure van Inagro vzw.*
* : Dit is een verplicht veld