Het Carbon Farming-consortium is op zoek naar bedrijven en leiders in duurzaamheid om businessmodellen te ontwikkelen. Heb jij interesse, ideeën of ben je een creatieve denker en ervaren in het ontwikkelen van nieuwe businessmodellen? Doe met ons mee! Bezorg ons jouw contactgegevens en informatie vóór 31 mei. We nemen contact met je op om je uit te nodigen voor een bijeenkomst waarin we geïnteresseerde partijen en ideeën samenbrengen.

Deel jouw ideeën rond carbon farming met ons!

Carbon Farming is een veelbelovende manier om de klimaatverandering te vertragen en om de vruchtbaarheid van onze landbouwgrond te vergroten. Zo draagt Carbon Farming bij aan regionale en nationale klimaatdoelstellingen.

Om tot succesvolle voorbeelden te komen, waarbij we het potentieel van koolstofbinding in landbouwbodems benutten, is samenwerking nodig tussen grondbezitters en spelers van zowel binnen als buiten de agrovoedingsketen. Om dat mogelijk te maken, wordt (verspreid over België, Nederland, Duitsland en Noorwegen) begeleiding voorzien voor 15 projecten die inzetten op initiatieven in dat domein.


2019-05-07-B-carbonprojectarea.jpg

> Breng ons voor 31 mei op de hoogte van je interesse en sluit aan bij een toekomstige bijeenkomst in jouw regio.


Meer info
Schrijf je in voor de Carbon Farming nieuwsbrief.

Met vragen omtrent dit project kan je terecht bij:

2019-05-05-B-carbonfarmingbanner.jpg2019-05-05-B-carbonfarming.png

Dit nieuwsbericht kadert in het Interreg-project Carbon Farming.

Gekoppelde thema's & sectoren: Biologische Productie | Bodem En Bemesting