Bereidt mest- grond- en gewasanalyses voor en rapporteer over eenvoudige analyses

Technisch medewerker labo (chemie)

Jouw job

Als technisch medewerker in het labo bereid je de mest-, grond- en gewasanalyses voor en voer je eenvoudige analyses uit. Daarnaast registreer en rapporteer je de analyseresultaten. Je maakt deel uit van een divers team labomedewerkers in Inagro en krijgt een interessant werkpakket.

  • Je voert routinematige voorbereidingshandelingen uit in mest-, grond- en gewasanalyses. Bovendien neem je eenvoudige analyses voor je rekening.
  • De analyseresultaten registreer en rapporteer je in een softwareomgeving voor laboratoria (LIMS).
  • Je helpt ook bij het toezicht en onderhoud van infrastructuur en apparatuur.


Onze verwachtingen

  • Je hebt een labo-opleiding genoten of kunt relevante ervaring voorleggen.
  • Je kunt zelfstandig werken en plannen. Zo voer je opdrachten uit volgens afgesproken instructies en richtlijnen en houdt rekening met de opgelegde timing. Je streeft ook naar klantentevredenheid.
  • Je houdt van orde, structuur en kwaliteit in je werk.
  • In teamverband presteer je opperbest.
  • Je drukt je vlot uit in het Nederlands.


Onze medewerkers zijn gedreven en creatief en brengen innovatieve ideeën aan. Ze gaan respectvol om met mensen en middelen en kunnen goed samenwerken. Ze werken efficiënt en resultaatgericht om de gemaakte afspraken en timing te behalen binnen het voorziene budget. Betrouwbaarheid en klantgerichtheid dragen we hoog in het vaandel. Bovendien hebben we aandacht voor kwaliteit, veiligheid en milieu.

Ons aanbod

We bieden een voltijdse job met een contract van onbepaalde duur en een interessant salarispakket. Je profiteert van een flexibele uur- en verlofregeling. Daarnaast krijg je maaltijdcheques, een hospitalisatie- en groepsverzekering en een fietsvergoeding. Je krijgt een functie in een professionele organisatie, met veel ruimte voor eigen aanpak, initiatief en opleidingskansen.

Interesse? Solliciteer nu!

Inschrijven kan t.e.m. 14 januari 2019 via www.inagro.be/vacatures.
Voor meer informatie kan je contact opnemen met HR-verantwoordelijke Roos Meulemeester via roos.meulemeester@inagro.be of 051 27 32 06. Als we jouw kandidatuur weerhouden, dan nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek.

Gekoppelde thema's & sectoren:

U kan zich helaas niet meer inschrijven.
Inschrijving : Technisch medewerker labo (chemie)