Benut kansen voor nieuw onderzoek om bruikbare antwoorden te bieden op praktijkvragen

Praktijkonderzoeker biologische landbouw

Jouw job

Als praktijkonderzoeker in biologische landbouw zoek je naar opportuniteiten voor nieuw onderzoek in de biologische landbouwsector. De onderzoeksresultaten vertaal je naar bruikbare antwoorden op vragen uit de praktijk. Je maakt deel uit van het team ‘Onderzoek en ontwikkeling’ in Inagro. Je werkt samen met de onderzoeksleider en krijgt een gevarieerd werkpakket.

  • Je staat in voor de planning en uitvoering van onderzoek dat een antwoord biedt op praktische vragen uit de biologische landbouwsector.
  • Je ontwikkelt nieuwe projecten, zodat Inagro kan inspelen op de noden van de biologische landbouwproductie. In lopende projecten verzorg je de rapportage.
  • Je deelt onderzoeksresultaten in bondige artikels en via voordrachten op studiedagen.


Onze verwachtingen

  • Je beschikt over een masterdiploma in bio(ingenieurs)wetenschappen of kunt relevante ervaring voorleggen. Je hebt een uitgesproken interesse in de biologische landbouw. Affiniteit met de biologische sector is een pluspunt.
  • Je drukt je vlot uit in het Nederlands en het Engels. Je hebt ook kennis van het Frans.
  • Je denkt analytisch en probleemoplossend. Daarnaast ben je creatief en ondernemend. Je hebt ook interesse in innovatie en gaat graag op zoek naar opportuniteiten.
  • Je werkt proactief en planmatig. Je bent zelfstandig en functioneert ook goed in een team.
  • Je kunt vlot communiceren, houdt van netwerking en hebt een vlotte pen. Ook spreken voor groepen gaat je goed af.
  • Je beschikt over een rijbewijs B en een eigen wagen.


Onze medewerkers zijn gedreven en creatief en brengen innovatieve ideeën aan. Ze gaan respectvol om met mensen en middelen en kunnen goed samenwerken. Ze werken efficiënt en resultaatgericht om de gemaakte afspraken en timing te behalen binnen het voorziene budget. Betrouwbaarheid en klantgerichtheid dragen we hoog in het vaandel. Bovendien hebben we aandacht voor kwaliteit, veiligheid en milieu.


Ons aanbod

We bieden een voltijdse job met een contract van onbepaalde duur en een interessant salarispakket. Je profiteert van een flexibele uur- en verlofregeling. Daarnaast krijg je maaltijdcheques, een hospitalisatie- en groepsverzekering en een fietsvergoeding. Je krijgt een functie in een professionele organisatie, met veel ruimte voor eigen aanpak, initiatief en opleidingskansen.

Interesse? Solliciteer nu!

Inschrijven kan t.e.m. 14 januari 2019 via www.inagro.be/vacatures.
Voor meer informatie kan je contact opnemen met HR-verantwoordelijke Roos Meulemeester via roos.meulemeester@inagro.be of 051 27 32 06. Als we jouw kandidatuur weerhouden, dan nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek.

Gekoppelde thema's & sectoren:

U kan zich helaas niet meer inschrijven.
Inschrijving : Praktijkonderzoeker biologische landbouw