In Europa staat het gebruik van chemische gewasbeschermingsmiddelen onder druk. Zowel voor gangbare als biologische telers kan biologische gewasbescherming daarvoor een goed alternatief vormen. Ben jij een teler van groenten of fruit in openlucht? Ben je verkoper of toeleverancier, voorlichter of producent van gewasbeschermingsmiddelen? Geef dan jouw mening over biologische gewasbeschermingsmiddelen in een korte enquête.    

 
Mogelijkheden voor biologische gewasbescherming in openluchtteelten - enquête

> start de vragenlijst    

Deze vragenlijst neemt 10-15 minuten van jouw tijd in beslag.

 

Biologische gewasbeschermingsmiddelen
Zijn er mogelijkheden voor biologische gewasbeschermingsmiddelen in de (gangbare) groente- en fruitteelt in openlucht? Daarover gaat onze online vragenlijst, die kadert in het Interreg V-project "Bioprotect". Daarin willen we de efficiëntie van (nieuwe) biologische gewasbeschermingsmiddelen in het veld optimaliseren. Bovendien willen we land- en tuinbouwers uit de grensoverschrijdende regio Frankrijk-Wallonië-Vlaanderen een betrouwbaar alternatief aanreiken voor de klassieke chemische middelen.

 

Doe mee met de online vragenlijst!
Wij willen graag weten wat jouw ervaringen zijn met biologische gewasbeschermingsmiddelen. Dat kan ons inzicht geven in het gebruik en de nood aan dergelijke producten. De enquête is volledig anoniem. Alvast hartelijk bedankt voor jouw deelname!

 

Ben jij een teler van groenten of fruit in openlucht? Ben je verkoper of toeleverancier, voorlichter of producent van gewasbeschermingsmiddelen? Geef dan jouw mening over biologische gewasbeschermingsmiddelen in een enquête. Het invullen van deze vragenlijst neemt een 10-15 minuten van jouw tijd in beslag.  > start de vragenlijst


Bioprotect kleur.jpgBioprotect_interreg.jpg
bioprotect zinnetje.jpg
 

Gekoppelde thema's & sectoren: Aardbeien | Gewasbescherming | Glasgroenten | Groenten Open Lucht | Witloof