Wil je gebruiksklare digitale applicaties ontwikkelen voor onze organisatie? Is de toepassing van webtechnologieën voor jou gekend terrein? En wil je graag deel uitmaken van onze volwaardige IT-unit? Dan is onze vacante functie IT-medewerker iets voor jou. We bieden een uitdagende, voltijdse job aan in Roeselare (Beitem). Solliciteren kan tot en met 14 januari 2019.

IT-medewerker

IT-medewerker
vertaalt IT-vraagstukken uit onze organisatie in gebruiksvriendelijke oplossingen.

Jouw job
Als IT-medewerker maak je deel uit van het IT-team van Inagro (< 10 medewerkers). Zelfstandig of in team ontwikkel je applicaties voor intern en/of extern gebruik. Daarbij besteed je veel aandacht aan de gebruikerservaring.

 • Je helpt bij het opstellen van functionele analyses van de IT-gerelateerde vraagstukken uit onze organisatie.
 • Je werkt de afgelijnde projecten zelfstandig of in team uit tot een gebruiksklare oplossing voor onze eigen medewerkers en/of externen.
 • Aan de hand van API’s bouw je IT-toepassingen uit die herbruikbaar zijn en waarmee eindgebruikers intuïtief en zelfstandig kunnen werken.
 • Je staat ook in voor het onderhoud en de efficiëntie van bestaande applicaties.
 • Sporadisch help je om nieuwe technologieën uit de landbouwsector te integreren in onze organisatie.


Onze verwachtingen

 • Je hebt een algemene IT-opleiding genoten (bachelor of master) of kunt relevante ervaring voorleggen in een professionele IT-omgeving. Schoolverlaters zijn welkom!
 • Je hebt kennis van webtechnologieën (client en server) en kunt dat staven.
 • Je hebt ruime kennis van en affiniteit met Microsoft-systemen: Windows besturingssystemen, .NET, SQL-server. Ook C#, Javascript, HTML en CSS hebben geen geheimen meer voor jou. Je kunt MVVM, MVC en Web-API toepassen. Kennis van KnockoutJS, jQuery en Bootstrap zijn een plus.
 • Je hebt interesse in de nieuwe IT-technologieën en wil die verkennen.
 • Je drukt je vlot uit in het Nederlands en hebt goede kennis van het Engels.
 • Je kunt zelfstandig werken en plannen. Je werkt probleemoplossend en resultaatgericht. Bovendien ben je stressbestendig.

Je bent gedreven en creatief en brengt innovatieve ideeën aan. Je gaat respectvol om met mensen en middelen en kunt goed samenwerken. Je werkt efficiënt en resultaatgericht om de gemaakte afspraken en timing te behalen binnen het voorziene budget. Betrouwbaarheid en klantgerichtheid draag je hoog in het vaandel. Bovendien heb je aandacht voor kwaliteit, veiligheid en milieu.


Ons aanbod

We bieden een voltijdse job met een contract van onbepaalde duur en een interessant salarispakket. Je profiteert van een flexibele uur- en verlofregeling. Daarnaast krijg je maaltijdcheques, een hospitalisatie- en groepsverzekering en een fietsvergoeding. Je krijgt een functie in het adviseursteam van een professionele organisatie, met veel ruimte voor eigen aanpak, initiatief en opleidingskansen.

Interesse? Solliciteer nu!

Inschrijven kan t.e.m. 14 januari 2019 via www.inagro.be/vacatures.
Voor meer informatie kan je contact opnemen met HR-verantwoordelijke Roos Meulemeester via roos.meulemeester@inagro.be of 051 27 32 06. Als we jouw kandidatuur weerhouden, dan nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek.

Gekoppelde thema's & sectoren:

U kan zich helaas niet meer inschrijven.
Inschrijving : IT-medewerker