Ben je benieuwd naar de mogelijke toepassingen van drones op jouw bedrijf? Ben je op zoek naar de juiste partner? Dan is Drone West iets voor jou. Leg contacten op de beurs met dronedienstverleners, luister naar boeiende getuigenissen op de conferentie of laat je inspireren door de demo’s. Mis dit unieke evenement op 7 december niet!

Drone West: hét event rond professioneel dronegebruik met beurs en demo's
Op 7 december organiseren POM West-Vlaanderen, TUA West, Inagro en VIVES een event rond het gebruik van drones in Vlaanderen. Het event wil enerzijds inspireren en informeren over een technologie en sector waarvan veel verwacht wordt. Anderzijds brengen we het bestaande aanbod op vlak van dronetechnologieën en eindgebruikers uit verschillende sectoren samen.
 
Naast generieke topics als wetgeving en aantal ontwikkelingen op vlak van onderzoek ligt de focus vooral op het in beeld brengen van inspirerende concrete cases. Daarom worden er parallelle sessies georganiseerd voor vier sectoren: landbouw, bouw, offshore en logistiek. Het event sluit af met demonstraties die voor iedereen toegankelijk zijn.
 
Het doelpubliek van Drone West zijn droneoperators, dronetechnologiebedrijven, starters, eindgebruikers, onderzoekers en kennisinstellingen. Landbouwers met ideeën en interesse voor dronetechnologieën en toepassingen zullen zeker hun honger kunnen stillen. Heb je interesse in het gebruik van drones binnen je eigen bedrijf? Kom dan zeker een kijkje nemen! je eigen bedrijf? Kom dan zeker een kijkje nemen!
 
Programma
10.00 u - 18.00 u: Doorlopende beurs met professionele drone dienstverleners  
10.00 u: Ontvangst
10.30 u: Plenaire sessie met exclusieve voorstelling studie Belgische drone industrie (PWC-Agoria) gevolgd door debat
12.00 u: Pauze - Bezoek beurs & demo's
14.00 u: Break-out sessies rond volgende thema's: (klik hier voor uitgebreid overzicht)
  • Smart farming
  • Smart construction
  • Smart offshore
  • Smart logistics
15.40 u: Plenaire voorstelling visie drones West-Vlaanderen (POM West-Vlaanderen)
16.00 u: Beursbezoek, netwerkmoment en demo's  
 
Mis dit unieke event niet! Schrijf je vandaag nog in als bezoeker of standhouder!
 
 
Praktisch
Het event zal plaatsvinden op vrijdag 7 december 2018 op de site van VIVES Brugge (Xaverianenstraat 10, 8200 Brugge) van 10 u tot 18 u. Bezoekers betalen 65 euro per ticket, klik hier om in te schrijven als bezoeker.

Voor meer informatie rond dit event klik hier of contacteer Rob De Roo via +32 (0)59 30 81 50 of rob.deroo@vives.be

Wil je meer weten over precisielandbouw? Contacteer Jonathan Van Beek.
E jonathan.vanbeek@inagro.be.
T 051 27 32 09

 

2018-07-04-ML-dronewestbanner.jpg

Drone West is een initiatief van de POM West-Vlaanderen, TUA West, Inagro en VIVES. Het kadert binnen de uitvoering van West Deal, het economisch beleidsplan van de Provincie West-Vlaanderen.

Gekoppelde thema's & sectoren: Smartfarming