"Langs velden en wegen, kom je landbouw tegen." Niets is minder waar. De West-Vlaamse land- en tuinbouwbedrijven bevinden zich (meestal) tussen velden, langs kleine wegen. Fietsers en wandelaars gebruiken die wegen en gebieden ook. Daarom moeten we aandacht hebben voor het landschap en de "beeldkwaliteit" van onze bedrijven. Hoe? Je ontdekt het vanaf zondag op PlattelandsTV. In dit nieuwsbericht lichten we al een tipje van de sluier.

Bedrijfsintegratie in beeld

West-Vlaamse bedrijven leveren al heel wat inspanningen die de "beeldkwaliteit" - het beeld van landbouwbedrijven in het landschap - ten goede komen. De dienst bedrijfsintegratie van Inagro helpt en begeleidt je graag verder.

 

Heb je bouw- of verbouwideeën? Dan bieden we gratis advies aan, waarbij we nagaan hoe en waar je je bedrijfsgebouw op een aanvaardbare en betaalbare manier kunt optimaliseren. Ons advies rond beplanting zorgt voor de afwerking en een ideale integratie in het landschap.

 

We vinden het belangrijk dat burgers, plattelandsbewoners en toeristen de inspanningen van de sector zien in het landschap. Daarom organiseren we acties die tonen wat land- en tuinbouwers doen op vlak van duurzame bedrijfsvoering. Denk bijvoorbeeld aan de publiekscampagne 'Schoon Boeren'.

 

Vanaf zondag (28/11) ontdek je twee van onze mooie resultaten op PlattelandsTV.

 

Wil je ook aan de slag op jouw bedrijf? Vraag dan gerust advies. Voor meer info of een aanvraag van een bedrijfsbezoek kan je contact opnemen met Kathleen Storme via kathleen.storme@inagro.be of 0497 51 09 79.

 

Banner_Tournée_Provinciale_112017_bedrijfsintegratie_1.jpg