Volgende dinsdag (24 oktober) kan je deelnemen aan de studieclub ‘professioneel onderhandelen’. Die start om 19.15 u in De Oude Melkerij in Gits. Tijdens die avond zoekt Ronny Van Baelen (Yamas Communicatie) samen met jou uit hoe je doelen en grenzen leert bepalen en hoe je je emoties onder controle houdt. Hij leert je ook duidelijk communiceren en hoe en wanneer je de beste deal sluit. Deelnemen? Schrijf je nu in!

Laatste kans: studieclub professioneel onderhandelen

Een goede stielman is niet noodzakelijk een goede onderhandelaar. Als varkenshouder moet je dagelijks onderhandelen, hoewel je de vaardigheid nergens geleerd hebt. Wat is belangrijk? Hoe anticipeer je op onverwachte omstandigheden? Welke technieken kan je gebruiken? Sluit je aan bij de studieclub ‘professioneel onderhandelen’ en laat je goed informeren.

Deze studieclub is enkel en alleen voor varkenshouders. Deelname is gratis, maar inschrijven is wel noodzakelijk.

 

Meer info?  

Bekijk het agendapunt of neem contact op met Elien Vancaysele via elien.vancaysele@inagro.be of 051 27 33 63.

 


 

In het LEADER-project KENNISvijVERs organiseren de projectpartners Vives en Inagro een aantal studieclubs, waarbij kleine groepjes varkenshouders met een gelijkaardige bedrijfsvoering ervaringen en technische cijfers bespreken met collega-varkenshouders.  

logobannerkennisvijvers_10102017.PNG


 

Gekoppelde thema's & sectoren: Varkenshouderij