Agriflanders, de grootste Vlaamse land- en tuinbouwbeurs, is toe aan haar 10de editie. Ook Agreon verwelkomt je graag met een groepsstand waarbij vier innovatieve kmo's aanwezig zijn.  

 
Agreon is aanwezig op Agriflanders. Jij komt toch ook?

Agriflanders, de grootste Vlaamse land- en tuinbouwbeurs, is toe aan haar 10de editie. Deze beurs is traditiegetrouw een veeteeltbeurs waarin toeleveranciers van rundveehouderij, varkenshouderij en pluimveehouderij vertegenwoordigd zijn. Daarnaast speelt de kleinschalige mechanisatie op erfniveau er een prominente rol.

Ook Agreon is aanwezig met een groepsstand en biedt vier innovatieve kmo’s de mogelijkheid een stand te delen. Het gaat om de bedrijven:       

  • Agoplan (www.agoplan.be), biedt rantsoen berekeningsprogramma’s aan voor de melkveehouder.
  • Belgian Energy Systems bvba (www.bes.be), is actief in alternatieve energiesystemen zoals zonnepanelen en batterij-opslagsystemen.
  • Lauwers nv (www.lauwers.eu), produceert machines voor de groententeelt en boomkwekerij, van plantstadium tot het oogsten.
  • Vermeulen Construct nv (www.vermeulenconstruct.be), is actief in stalinrichting en constructie.


Ze staan je graag te woord met de oplossing voor jouw grootste uitdaging op jouw land- en tuinbouwbedrijf.

Heb je zelf een innovatief idee, dan helpt Agreon je in de zoektocht naar de noodzakelijke partner-kmo voor de realisatie en implementatie van het idee. Wist je dat je hiervoor tot 10.000 euro steun kan ontvangen via Agreon? Voor meer informatie kan je terecht op onze stand of op agreon.be. Breng ons dus zeker een bezoekje op stand nr. 3161.    


Agriflanders biedt daarnaast een zeer uitgebreid programma aan met onder andere veeprijskampen, demonstraties arbeidsveiligheid en verschillende studiedagen. Het gedetailleerde  programma hiervan vind je op agriflanders.be.     


Praktisch:
De beurs vindt plaats van do 12 t.e.m. zo 15 januari 2017 telkens van 10u00 tot 19u00 in Flanders Expo, Gent. Agreon bevindt zich in Hal 3, standnr. 3161.